{ margin-top:0px; position: relative; top: -50px; }

Neyin Önemi Var

Yazar Yazmak Keyiftir 11.06.2009 Circa

Kız, yıllar yılı o kadar çok dua etmişti ki.. Tanrı da kayıtsız kalamamış ve en sonunda yastığının kenarına bir sabah bırakıvermişti sevgili sevgilisini. Dualarının çokluğundan mı yoksa kuvvetinden mi dir bilinmez ..
Öyle ufaktı ki sevgili sevgilisi.

Gölge
lerin küçüminnacık olduğu sıcak bir ülkeden gelmişti. Kanaatkar bir kızdı ve hiç gücenmemişti. Onun için Tanrısına çokca teşekkür etmişti. Sevgilisinin geldiği o sabah doğruca bir kuyumcu ustasına gitti. Boynuna göre bir kolye zinciri ve ucuna da sevgilisinin sığabileği ölçülerde camdan bir kutucuk sipariş etti. Böylece sol göğsüne yakın olabilecekti bitanesi. Ve her şeyden önemlisi hissedebilecekti kendisi.. Ve hissedebilecekti sevgilisi kalbindeki sesi..
Artık yalnız değillerdi. Herşeyden güzeli işe de birlikte gidebilmeleriydi. Kız ofisten girince içeri, cam kutucuğun açıp kilidini masasının üstüne koyuyordu sevgilisini. Gidip kalemliğin dibindeki loş gölgelikte oturuyord
u sevgilisi. Oradan daha iyi görebiliyor ve izleyebiliyordu çok tanesi kendisini.
Zaman zaman o küçücük haliyle parmaklarından birine sarılıp yanağını dayıyordu hissetmek için tenini, ona olan sevgisini. Bazen de kolundan yürüyerek omuzuna çıkıyor ve bağırıyordu oradan ."Seviyorum Seni". En sevdiği şeylerden bir tanesi kızın halka küpeleriydi. Oturunca onlara sallanabiliyordu bir ileri bir geri. Kimsenin bilmediği bir keyifti. Seviyordu kız da bu fantaziyi. Hoşuna gidiyordu her sallanışında boynuna bir öpücüğün değişini. Sinirliyse eğer;
Komiklik
olsun diye can tanesi. Yüksek sesle sayıyordu saç tellerini. Ve gülebilmişse eğer;
Parlatıp canının içi gözlerinin kristal yüzeyini. Yatıveriyordu gamzelerinin içine seyretmek için kızın göz bebeklerindeki yıldızlı geceleri.

Onların hissettikleri.. Bir de sevgileri
Öyle ufak, öyle minnacıktı ki.
Bir gün giriverdi ikisi
Dev bir Sedir Ormanından içeri ...





** Hiç bir zaman karşılaşmadığım ama her zaman varlıklarını hissettiğim, içindeki o küçük kız çocuğunu korumayı başarabilmiş kocaman kızlara armağanımdır.

edit post

0 Yorum Yapılmış Neyin Önemi Var İçin

Yorum Gönder

Sevgili Okuyucu!
Burada yazılanların tamamı birbirimize kimi zaman buruk kimi zaman ise hoşça vakit geçirtmek ve geçirmek arzusu ile yazılmış hikayelerden öte bir şey değil. Bu dünya yolculuğumuzda birbirimize hikayeler anlatıyoruz. Beğenenler birlikte yürümeye devam ediyorlar. Amaçsa bir farkındalık yaratarak önümüzden geçenleri görebilmek. Bakmakla Görmek arasındaki derin farkı vurgulamak veya izah etmeye çalışmak gücümüzce.Söylediklerimin altındaysa paylaşma arzusundan gayri hiç bir şey yok.

Yüzünüz hep ışığa ve sevgiye doğru olsun.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

© Petit Prince Template by Petit Prince For Petit Prince Blog