{ margin-top:0px; position: relative; top: -50px; }

Herşeyden Daha

Yazar Yazmak Keyiftir 25.06.2009 Circa

Otoparka indiğinde çantasından anahtarlarını çıkardı. Kısa bir bakıştan sonra arabasını bıraktğı yere doğru yöneldi. Hava yine o ağutos sıcağının acımasızlığıyla saldırıyordu. Anahtarları çantasını taşıdığı eline geçirdi. Ceketinin bir kolunu çıkarttıktan sonra anahtarla çantasını diğer eline geçirerek sıkıntı veren ceketini çıkardı. Koluna astı. Park görevlisine tebessüm ederken arabasının yanına gelmişti. Anahtarı kilide yerleştirirken bir bıçak sokuldu sırtından göğüs kafesine doğru. Ateş bastı halka halka bedenine beyninden başlayarak. Sonra buz kesti vücudu. Dondu herşey. Yaşam sustu..
Gözlerini açtığında sol kolundaki serum hortumuna takıldı gözü. Kimseler yoktu yanında da bir yalnızlığı vardı. Yanıbaşındaydı. İzliyordu onu sessizce. oturduğu yerden, başucunda. Gözleriyle selam verdi. Tek terketmeyen oydu. Bugünde bile yalnız bırakmamıştı. Vefalıydı. Acı bir tebessüm asılıydı dudak kenarlarında. İyi bir dostu kaybetmek istemediği her halinden belliydi.
Perdenin raylardaki kayış sesini duydu. Yalnızlığı ayağa kalkıp hemşireye yol verdi. Göz kapaklarını kapatıp açarak yalnızlığını yolcu ederken "Peki" diyebildi usulca. "Kapıda bekliyor Olacağım !" dedi yalnızlığı. Hemşirenin boynundaki kolyeye ilişti gözü.
El yazısıyla "Hayat" yazıyordu.
Serum şişesini ve hortumları toplayarak gitti hemşire. Gidip kayboluşuna baktı arkasından. Doğruldu. Arkasından koştu. Fakat yetişemedi. Bekledi. Geri dönüşünde sordu.
Bir yaz yağmuru gibi mesai bitiminde taksaydı Hayat'ı koluna. Geçip gitseydi kapıda bekleyenin önünden.
Ama yine Olmadı. Hayat evliydi.
"Son Bir Kez Olsun ? " dese de..
Hayat hemşire kapıyı işaret ederek " Hem Senin de Bir Bekleyinin Var " dedi.
Susmuştu. Kapıya bakıyordu şimdi.
Evet! Onun da Bir Bekleyeni Vardı.



edit post

0 Yorum Yapılmış Herşeyden Daha İçin

Yorum Gönder

Sevgili Okuyucu!
Burada yazılanların tamamı birbirimize kimi zaman buruk kimi zaman ise hoşça vakit geçirtmek ve geçirmek arzusu ile yazılmış hikayelerden öte bir şey değil. Bu dünya yolculuğumuzda birbirimize hikayeler anlatıyoruz. Beğenenler birlikte yürümeye devam ediyorlar. Amaçsa bir farkındalık yaratarak önümüzden geçenleri görebilmek. Bakmakla Görmek arasındaki derin farkı vurgulamak veya izah etmeye çalışmak gücümüzce.Söylediklerimin altındaysa paylaşma arzusundan gayri hiç bir şey yok.

Yüzünüz hep ışığa ve sevgiye doğru olsun.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

© Petit Prince Template by Petit Prince For Petit Prince Blog