{ margin-top:0px; position: relative; top: -50px; }

Yıldızlar Doğar

Yazar Yazmak Keyiftir 29.06.2009 Circa

Sevgili Tonio !

Hatırlıyormusun ? Çocukluğunda da o kocaman bahçede kaybolup ağladığında annen seni böyle çağırıyormuş. Sen söylemiştin bana çölde, karşılaştığımız yerde. Ne tuhaf ki o günde tarih 29 du bugün de 29. Ve senin doğum günün de 29 Haziran. Bugün...
Aslında sana, bugün böyle bir mektup yazmak gibi bir fikrim yoktu. Gülümü düşünüyordum. Dalmışım. Gülüm'le konuşurken O hatırlattı bugün senin doğum günün olduğunu.
Evet!
Senin dediğin gibi Gül'ler biricik oluyorlar, hem de çok akıllı. Aynı Consuelo gibi... Aynı .........
Aslında geçmeyeceğini düşündüğümüz zaman bizi de içine alıp nasıl hızla yuvarlanıyor. Senin doğumundan bu yana tam 109 ve seninle karşılaşmamızdan sonra da 74 yıl geçmiş. Sen nasıl algıladın bilmiyorum ama ben her an seni özledim. Ve hep de özleyeceğim. Senin bana o beş günde öğrettiğin ne kadar çok şey var aklımda, ruhumda. Beni ben yapan ufacık detayların tamamı onlar. Bazen canımın yanmasına sebep olsalar da hiç vazgeçmedim onlardan. Hep koruyup sakladım. Sevdim bu kocaman başkalaşımı. Sadece benim hayatımda değil binlerce çocuğun ve kızın hayatında ne denli şey değiştirdin sen.
İyi ki doğmuşsun bugün, İyi ki yollarımız kesişmiş, Ne iyi etmişim seni sevmekle.....
Bunları omuzuna oturup senin kulağına söylemek isterdim. Biliyorum bir gün o da olacak. Ve ben hep o günü bekleyeceğim. Seni Severek ve Özleyerek.........


Petit Prince

edit post

4 yorum:

  1. öykü on Haziran 29, 2009 dedi ki...

    Bılmıyorum neden babanın dogum gunu dıye dusundum.. Oyle olmasa bıle
    sankı oyle gıbı almak ıstedım belkı de
    dogum gunu kutlu olsun
    Tonio nun..

    YanıtlaSil
  2. sufi on Haziran 29, 2009 dedi ki...

    Sevgili Tonio'nun 109uncu yaş gününü bizler de kutluyoruz.Böyle sevenleri olduktan sonra daha nice yıllar anılacağına eminiz, sevgilerimizle.

    YanıtlaSil
  3. Tarki on Haziran 30, 2009 dedi ki...

    Sevgili Tonio`yu sayende ve iyi ki tanimisim. Iyiki dogmus ve iyi ki karsilasmissiniz. Ikinizi de cook seviyorumm..

    Tarki.

    YanıtlaSil
  4. Maryjade on Haziran 30, 2009 dedi ki...

    merak ettim, sadece merak!

    YanıtlaSil

Sevgili Okuyucu!
Burada yazılanların tamamı birbirimize kimi zaman buruk kimi zaman ise hoşça vakit geçirtmek ve geçirmek arzusu ile yazılmış hikayelerden öte bir şey değil. Bu dünya yolculuğumuzda birbirimize hikayeler anlatıyoruz. Beğenenler birlikte yürümeye devam ediyorlar. Amaçsa bir farkındalık yaratarak önümüzden geçenleri görebilmek. Bakmakla Görmek arasındaki derin farkı vurgulamak veya izah etmeye çalışmak gücümüzce.Söylediklerimin altındaysa paylaşma arzusundan gayri hiç bir şey yok.

Yüzünüz hep ışığa ve sevgiye doğru olsun.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

© Petit Prince Template by Petit Prince For Petit Prince Blog