{ margin-top:0px; position: relative; top: -50px; }

Valizde Kalanlar

Yazar Yazmak Keyiftir 25.05.2009 Circa

Aslında bu metinlere esin kaynağı Forrest Gump filminin giriş sahnesinde Tom Hanks'in elindeki valizle İngiliz Hastadaki kalın defter arasında olan notlardır. Bu yüzden yazı serisinde olanlar benim hiç varolmamış öteki parçama zaman içinde yazılmış kartpostal ve mektuplardan bir de çikolata yaldızlarından oluşuyor. Onu hep ama hep özlediğim için gittiğim her yerden yazdım. 02.01.2009 tarihinde kendisini hiç bir zaman bulamayacağıma kanaat getirdiğim için yazmayı durdurdum. Zira içsel malzemem bitmiş. Gücüm tükenmişti. Bir valizin içinde kendisine günü geldiğinde vermek üzere sakladığım bu kartpostal ve mektupları tek tek yayınlıyorum.
Onun geleceğini hep bilin ve bu ümitle yaşayın. Ona giden yolda sizi siz yapan değerlerin sembolizmalarını biriktirin ve ona özlemlerinizi yazın. Tanrı'dan başka kimse yalnızlığı bilemez. O yüzden de bizi hiç bir zaman öteki yarımızdan ayrı koymaz. Sadece bakmakla görmek arasındaki derin farkı kavrayabilirsek. Benim için olmasa da bir gün köşebaşından sizin için çıkıp gelebilir. Hazırlıksız yakalanmayın.
Umarım sever ve anlayış gösterirsiniz.

edit post

0 Yorum Yapılmış Valizde Kalanlar İçin

Yorum Gönder

Sevgili Okuyucu!
Burada yazılanların tamamı birbirimize kimi zaman buruk kimi zaman ise hoşça vakit geçirtmek ve geçirmek arzusu ile yazılmış hikayelerden öte bir şey değil. Bu dünya yolculuğumuzda birbirimize hikayeler anlatıyoruz. Beğenenler birlikte yürümeye devam ediyorlar. Amaçsa bir farkındalık yaratarak önümüzden geçenleri görebilmek. Bakmakla Görmek arasındaki derin farkı vurgulamak veya izah etmeye çalışmak gücümüzce.Söylediklerimin altındaysa paylaşma arzusundan gayri hiç bir şey yok.

Yüzünüz hep ışığa ve sevgiye doğru olsun.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

© Petit Prince Template by Petit Prince For Petit Prince Blog