{ margin-top:0px; position: relative; top: -50px; }

YA ŞAKA YA DA SİNİR TESTİ

Yazar Yazmak Keyiftir 25.03.2011 Circa

Yukarıdaki iki yaratılmışın ikisini birden seviyorum. Samimiyetlerine ve sevgilerine bakarmısınız ?
Fakat en beteri insanın samimiyetsizliği, yalanı, izzetsizliği. Ben de neler söylüyorum ? Bu saydığım sıfatlar artık günümüz yaşantısında mükemmel insan olmak için gerekli erdemlerden.
Bunlara son günlerdeki örneklerden bir tanesi BLOG YARIŞMASI. Daha açık adıyla AMPULÜ YAK KEYFİNE BAK mealinde bir BLOG YARIŞMASI.
Ya Hu !. Ben mi ? sivri zekayım yoksa bu yarışmayı düzenleyenler biz Blogger ları bir ASAB TESTİ'ne mi ? tabii tutuyorlar.
Bu yarışmayı düzenleyenlerin kimler olduğu belli. Blogger ı kapattıran ve bu kararın alınmasına cevaz verenler bir de BLOG YARIŞMASI düzenliyorlar. Herhalde ya haberleri yok !!!!, Blog ların kapatıldığından ya da bilmiyor dümenine yatıyorlar. Yoksa BEN YAPMADIM yine MİKİ YAPTI şirinliği mi ?.
Ortalıkta yazacak blog ve yazarı mı ? kaldı.., blog mu kaldı ?. Ya da ben bir hayal mi ? gördüm dostlar, bir bakın da haber edin, kaçırmayayım şu üç kuruşluk fakir aklımı...



edit post

10 yorum:

  1. Jüri üyeleri henüz belirlenmemiş, jölelilerden seçileceği kesin. Esecek rüzgara göre yön değiştirmek, nabza göre şerbet vermek gerekiyor bu yarışmaya katılmak için. En özgür ülkede ve en ileri demokraside yaşadığımız da hasseten belirtilmeli değil mi Sevgili Dost...

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Hocam !
    Konuyu zekanızla hemen çözmüşsünüz jöle kutusunun içinde. Bir de galiba CENGAVER gazetecimizin yazdığı yazıya bakılırsa, dişi kurt ASENA, ERGENEKON, HİNDİKUŞ Dağları gibi şeylerden bahsetmek mecburi bu yarışmaya katılmak için..
    Sevgilerim İle...

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Ali,
    Ama yazmislar zaten yayinlanmis blogu olanlar filan diye...dolayisi ile zor katilmak bu yarismaya, yasakli bloglarla nereye kadar? :P

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Biraz !
    Hoş geldin, hep beraber garabetleri bulup bir bir yazıyoruz. Haklısın biz zaten kapalıyız bize ne oluyor ki zaten. Düz mantığa göre zaten bu kadar bin insan yok sayılmış bir kere...
    Sevgilerimle....

    YanıtlaSil
  5. Trajikomik.. Yok iğrenç. Blog yarışması üstelik, blogunda geleceğin ekonomisi konusunda bir yazıya yer vermiş blogların katılacağı yarışma değil. Sanırım birisi fikir kabızlığına tutulduu blog yazarlarının düşüncelerini çalıp sahiplenmek için zemin hazırlıyor.

    Yüzsüzlük uzun süredir meziyet sayılıyor, açıkgözlük rağbet görüyor cevval oluyorsunuz o vakit. Haberiniz olsun. :(((

    YanıtlaSil
  6. Akıllara zarar bir ampul yakma platformundan başkaca birşey değil! Siteyi inceleyince algılaması hiç zor değil! İletişim Adresine bakınca her şey anlaşılıyor zaten...nerede kaldı yansız gazetecilik anlayışı!tarafsız!objektif!.. bunlar her dönemin önemli aktörleri tabi! dönemine göre yön değiştiren, pardon saç şeklini değiştiren!...:)

    platformun öncü yazarının değindiği konuyada ne diyeyim...!teslimiyetimizin üstünden ...diyerek başlayan ...kimin kime ve neye teslim olduğu nasıl da belli!...

    biz bambaşka yerde onlar bambaşka yerde yaşıyorlar herhalde!ekonomi tavan yapmış, herkes refah içindeymiş de!!! bizim haberimiz yokmuş! meğer!...Allah arttırsın !!!

    bence de hem dalga geçmişler hemde yok saymışlar onca blog yazan insanı!..
    yeni ordu, yeni polis derken şimdi de ışığı yakacak ampulcu blogcular yaratılacak anlaşılan!...

    Gerçekten ileri demokrasimiz tavan yaptı sevgili Dost!..
    Teşekkürler bu traji komik ahvalimizi yansıtan yazınız için...Esen kalın...

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Ali İkizkaya!
    Bu yarışma dünyanın yedi kat altında yapılıyor.Onlarda blogspot daha kapanmamış.Kapanacak ama:(Onlar biraz geriden geliyor.Biri insede haber verse...Bize haber veren olmamıştı:(Aaaa biri haber vermişti.O kim mi?tabiki siz.Ama elimizden bir şey gelmemişti.Yerin 7 kat altı dile kolay.Açıkçası bende o cesaret yok.Bir gönüllü bulalım.Bulalım ama nasıl?Yarışma düzenleyelim,ödüller verelim.Bizde blogda yok nereden duyuracağız:(Valla iyi bir senaryo yazdım::))Yarışmaya katılsam mı?:)) ne?Türkiye şartlarında ödüller süper...
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  8. Sevgili Vladimir !
    Ben senin yazılarını sevmekte haklıymışım. Zira yorumlarında çok güzel.
    Aslında ben bu tür yorumculara da fikir beyanına sahalar bırakan yazıları ve onları yazmayı seviyorum. Ortalık hem zenginleşiyor hem de algılama ve lisan farkından hoş metinler ortaya çıkıyor.
    Dediğin gibi tam bir yüzsüzlük ve iğrençlik. Eee sen de güzel gülmeceli bir ironiyle katkıda bulunmuşsun..
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  9. Vallahi Sevgili Esmir !
    Vladimir e de söylediğim gibi, ortaya bir şey atıp geri kalanı okuyan dikkatle bakan dostların yorumlarına bırakmak çok güzel.
    İnanırmısın bıraktığınız yorumları öyle keyifle okuyorum ki tarife sığmaz. Yazının geri kalanını da sizler üretiyorsunuz. Bu çok güzel. Ellerinize ve aklınıza sağlık.
    Dediğin gibi, IŞIĞI YAKACAK BLOGÇULAR arıyorlar. Fakat zamansız akıl etmişler ya da baskına geldiler..
    Yorumun için teşekkürler ve sevgiyle diyorum....

    YanıtlaSil
  10. Sevgili Şanslı !
    Tarifini ben de bir tarif ekleyeyim DEVEKUŞU oldukları için bunların kafası kuma gömülü galiba ::)) Ne duyuyor ne de görüyorlar. O yüzden olsa gerek.
    İnsan ağzı açık şaşırmaktan ve kendi kendine PERHİZ le LAHANA TURŞU su arasındaki ilişkiyi düşünmekten alıkoyamıyor..
    Yorum için teşekkürler ve sevgiler...

    YanıtlaSil

Sevgili Okuyucu!
Burada yazılanların tamamı birbirimize kimi zaman buruk kimi zaman ise hoşça vakit geçirtmek ve geçirmek arzusu ile yazılmış hikayelerden öte bir şey değil. Bu dünya yolculuğumuzda birbirimize hikayeler anlatıyoruz. Beğenenler birlikte yürümeye devam ediyorlar. Amaçsa bir farkındalık yaratarak önümüzden geçenleri görebilmek. Bakmakla Görmek arasındaki derin farkı vurgulamak veya izah etmeye çalışmak gücümüzce.Söylediklerimin altındaysa paylaşma arzusundan gayri hiç bir şey yok.

Yüzünüz hep ışığa ve sevgiye doğru olsun.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

© Petit Prince Template by Petit Prince For Petit Prince Blog