{ margin-top:0px; position: relative; top: -50px; }

WİKİ MİKİ

Yazar Yazmak Keyiftir 3.12.2010 Circa

Ben sizlere daha öncede anlatmıştım bu yukardaki mikrobun neler yapabileceğini. Naha aşağıda ispatı.
Şimdi ❝M❞ harfini alıp başaşağı çevirin ne oluyor ? WikiLeaks. Yani Miki sızıntıları. Gördüğünüz gibi önemli bir buluş. Miki Wiki den yeni haberler var. Wiki nin sözcüsü akşam geç saatlerde Londra'da bir açıklama yaptı.
Basın sözcüsü Wiki nin amacını insanların öldürülmemeleri ve yeni sömürge topraklar kazanılmasının önüne geçmek olarak açıklıyor.

Her ne kadar Wiki başkanı ortalarda olmasa da(Güney İngiltere de Scotland Yard ile ilişkide imiş) Wiki bu amaç için tek kişilik bir ekip olarak çalışmıyor zaten. Dünyada WikiLeaks için çalışan 4000 civarında üst düzey gazeteci varmış. Yaklaşık 100 kişilik bir bilgisayar dahileri grubu var WikiLeaks in. Dünyanın çeşitli yerlerine dağıtılmış 400 adet hizmet sağlayıcısına(server) sahipler. Kurdukları bilgisayar sisteminden biri kapatılırsa, bir diğeri yeni bir tane daha doğuruyor. Bunu insanların kesintisiz gerçekleri öğrenebilmeleri için yaptıklarını ifade ediyorlar. Ve bu da devletlerin canını sıkıyor.
Bana kalırsa yine geniş ölçekli biri diğerini doğuracak bir planlar zinciri harekete geçti. Dünya tarihi itibariyle bir sinüs eğrisi izler. Bu eğrinin perioduna göre kaynakların eşit paylaşılmadığı refahın düştüğü, enerji kaynaklarının azaldığı, milliyetçi hareketlerin yoğun, nasyonal sosyalizmin yükseleceği bir döneme girdik. Ki Fransa da, İtalya da Romanyalıların, Bulgarların toplanıp uçaklarla sınır dışı edilişi. Fransa'nın magribiler ile ilgili bir sürü kanun çıkarması bunlara işarettir. Yani savaş tamtamları çalıyor aslında. Vakit, nüfusun azalması ve temizlik vaktidir.
Amerika, OrtaDoğu politikasında zaten değişiklik yapmıştı. Wiki de bu fazlardan bir tanesi. OrtaDoğu da milletlerin birbirine şüpheyle bakacakları bir döneme giriyoruz. Milletin içine kurt düştü bile. Dileğimiz o ki, I. Dünya Savaşının çıkışında Avusturya veliaht prensinin öldürülmesine benzeyen bir suikaste sebep olmaz Wiki meselesi. Amerikanın küçük düşürülmesine içerleyen biri kör bir uçuş yapmaz.
Umarım, Wiki'nin başkanını Ergenekon dan içeri almazlar. Bizimkiler acardır vallahi. İnternetten iki belge koyarlar adam şemsiye gibi olur. Olur mu Olurr..
Bakın yemin ediyorum; İsviçre'de param varsa Ergenekon çarpsın valla.




edit post

4 yorum:

  1. Wikileaks yazımın altına ek olarak linkini vereceğim, izninle... Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Hocam !
    İzin istemek ne demek. Siz kardeşinizin yazdığı sizindir demek.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  3. Biraz gecikmiş olsam da gündem maddeleri ile ilgili size özgü araştırma, düşünce ve yorumlarınızı severek okudum yine Ali Bey.
    O kadar karışık ki bu mesele. Geçende ortaya ilk atan adamla ilgili de nahoş şeyler okudum.
    Bakın ben de yemin ediyorum: Benim de varsa üç kuruşum var, o da Türk bankalarında ayan beyan, iyot gibi görünüyor :)
    Araştırmalarınıza devam edin edin lütfen. Kısa ve öz ve de net bir şekilde özetleyin bize. Ok? :))

    Kaleminize sağlık.
    Sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Zeugma !
    Evet haklısın karışık gibi gözüküyor ama bana göre de çok basit. Amerika politikalarında yaptığı değişikliğin bir deklarasyonun yapıyor o kadar. İyi okumak lazım. Tek ülke değilde geniş projeksiyon çoklu ilişki olarak kavramak lazım.
    WikiLeaks başkanının hakkında İsveçte mahkemeye başvuran hatun 30 küsur yaşında. Sonradan aklına başına gelmiş ablanın. Bana tecavüze mi yeltendi diye. Wikileak başkanı kendisi İsveçte yüksek mahkemeye başvurarak ifade vermek istedi. Bunlar detay. Bize mesaj şu yalancı çobana inanmayın ama anlattıkları doğru böyle bir durum.
    Gecikme meselesinde üzülme zaten pek de okunmuyorum. Böyle konularda belki de yazmamalıyım. Ya da hiç yazmayıp kendime saklamalıyım..
    Ziyaretin için teşekkürler, sevgiyle...

    YanıtlaSil

Sevgili Okuyucu!
Burada yazılanların tamamı birbirimize kimi zaman buruk kimi zaman ise hoşça vakit geçirtmek ve geçirmek arzusu ile yazılmış hikayelerden öte bir şey değil. Bu dünya yolculuğumuzda birbirimize hikayeler anlatıyoruz. Beğenenler birlikte yürümeye devam ediyorlar. Amaçsa bir farkındalık yaratarak önümüzden geçenleri görebilmek. Bakmakla Görmek arasındaki derin farkı vurgulamak veya izah etmeye çalışmak gücümüzce.Söylediklerimin altındaysa paylaşma arzusundan gayri hiç bir şey yok.

Yüzünüz hep ışığa ve sevgiye doğru olsun.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

© Petit Prince Template by Petit Prince For Petit Prince Blog